صفحه: [1]   پایین
ارسال به دوستانچاپ صفحه
نويسنده موضوع: تکلیف فکری یک( تبلیغ موثر درباره سیگار)  (تعداد بازدید: 420 بار)
آقا معلم
ناظم
هم پیشانی

غایب غایب

تعداد نوشته ها: 85

« : فوریه 26, 2010, 12:48:22 »

می خواهیم به اقناعی ترین روش مخاطب خود را به کشیدن و خرید سیگار «بهمن»(!) ترغیب کنیم. جمله تبلیغاتی و یا ایده خود را بفرمایید.
خارج شده است
مشکاتی
هنر خلاق پرسیدن-مهاجر
هم پیشانی

غایب غایب

تعداد نوشته ها: 2

« پاسخ #1 : فوریه 26, 2010, 11:54:47 »

همه ماههای سال را با بهمن بگذرانید ...
خارج شده است
فاطمه مجلسی
مبصر
هم پیشانی

غایب غایب

تعداد نوشته ها: 17

« پاسخ #2 : مارس 09, 2010, 11:48:34 »

به من
       انتخاب من!
البته فکر می کنم کار مناسب تر تغییر در شکل و نوع جعبه ی سیگار باشد در تبلیغات باید توجه را بیشتر معطوف به جوان پسند بودن محصول کرد جعبه ها باید جذاب باشند و حتی استفاده از روش های طراحی جدید _ گرافیک حسی _ می تواند بسیار موثر باشد.( من خودم چند تا طرح زدم!! اما انگاری بلد نیستم فایل تصویر بذارم رو سایت، ایشالا بعد نشان می دهم.!) اگر جعبه ها استن داشته باشد و بتوان در محل توزیع با شکل منظم و شکیل تری ارائه شود خب مسلما به تر است متعجب...
خارج شده است
دانیال ابطحی
تفکر انتقادی-گروه دوم
هم پیشانی

غایب غایب

تعداد نوشته ها: 1

« پاسخ #3 : مارس 10, 2010, 07:39:29 »

زندگی مثله بستنی میمونه تا  اب نشده باید ازش لذت برد

ان لذتی که در کشیدن سیگار بهمن  هست در نکشیدنش نیست ... سوال  میکنی چرا ؟
فقط کافیه 1بار  امتحان کنی ... حتما  میگی نه ه ه ه بده ه ه ه
منم میگم
ضررش از نگهدارنده های سرطان  زایی که تو  اون همه  خوراکی و  نوشیدنی که هر روز میخوری  هست  بیشتر نیست
ضررش از اوارز کرم و لوازم  ارایشی که  هرروز رو  صورتت  تجدید  میشن بیشتر نیست
ضررش از قرصایی که  واسه  جوش صورت  میخوریمو  کبدمونا  داغون  میکنیم  بیشتر نیست
چیزی که قابلیت جبران دارد را حتما 1 بار  امتحان  کن ... در ناراحتی و تنهایی سیگار بهمن همراه توست....همراه  اول
خارج شده است
رسول اصفهانی
هم پیشانی

غایب غایب

تعداد نوشته ها: 29

« پاسخ #4 : مارس 19, 2010, 11:13:56 »

همه ماههای سال را با بهمن بگذرانید ...
این تبلیغ است یا ضد تبلیغ؟
برای اینکه بعد از مدت کوتاهی تکرار اسم بهمن سبب تنفر از این اسم می شود.!!! در کارخانه بهمن را اینطور می شود تخته کرد!!
خارج شده است
رسول اصفهانی
هم پیشانی

غایب غایب

« پاسخ #5 : مارس 20, 2010, 12:22:49 »

سلام
برای تبلیغ خوب باید مخاطب شناسی کنید.
شما زمانی موفق می شوید خریدار را تحریک بخرید کنید که فریبش بدهید!!!
به عنوان مثال شما می خواهید به بچه های دبیرستان القا کنید سیگار بهمن !! (اینهمه سیگار خوب حالا چرا بهمن؟!!!)بخرند.
بهترین تصویر ها تصاویری اند که نشان بدهد  کسائی که دارند سیگار  می کشند بزرگ شده اند. جزو ادم بزرگا شده اند. یا تصاویری از ادم های کت و شلواری اتو کشیده خوش تیپ که دارند سیگار دود می کنند و لذت را تو چهرشون می بینی.و بچه های دبیرستانی رویاهائی اینگونه را می پسندند.

حالا شما می خواهید به سنین بالاتر یه چنین القائی بکنید. بهتر است درد و رنجای اون سنین را بشناسید و بعد روی نقطه ضعف انها دست بگذارید. مثلا جوانای که (دور از جون علاف اند!!) را می تونید با یاد اوری صحنه های که با دوستاشون جمع شدند و دارند به بطالت چرت و پرت می گند و سیگار می کشند و قلیان. بیائید تصاویری جذاب از یه سیگار بزرگ که مثل مبلمان گرد شده و روی آن چند نفر نشسته اند و دارند باز هم از سیگار های کوچکتر مصرف می کنند. روی پاکت سیگار استفاده کنید. یا تصاویری که موضوعیت آن پاتوق باشد و دود و دم. اینطوری شما مخاطب را به فضای مجازی و تخیلی اونجا می برید و می زنید به خال.
خیلی از ادمای سیگاری تحت فشار های عصبی هیچ ملجای !!!! جز پک زدن به سیگار پیدا نمی کنند. برای یه چنین افرادی که زیاد هم هستند بهتر است تصاویری را منتشر کنیم که القا کند با این سیگار شما به ارامش می رسید.!! مثلا یه مستطیل هم اندازه یه پاکت سیگار 9*4 سانتی متر اردر نظر بگیرید و یه نخ سیگار روشن را روی قطر ان از بالا چپ تا پائین راست در نظر بگیرید که روشن باشد و اتیش ان به سمت پائین و دود آن هم به سمت نیمه بالائی راست کشیده شده باشد. در این مثلث بوجود آمده سمت راست تصاویر شلوغی از ساختمانهای بلند شهر و ترافیک و دود و شلوغی جمعیت و .... در پس زمینه قرار دهید و در مثلث پائین سمت چپ می توانید از تصاویر ارامش بخش شهر ارام و خلوت و سر سبز و لذت بخش را پس زمینه کنید.
می توناید از دود به عنوان یه پیکان که نشون می دهد چطور از سر اتیش سیگار داخل می رود و از سمت فیلتر نخ سیگار بیرون می آید.و وارد اون سرزمین آرام می شود.

برخی مواقع لازم است شما سیگار را به عنوان یه حس کاذب  اعتماد بنفس و احساس قوی بودن نشون بدهید . مثلا در خانم های جوان اگر شما بخواهید آنها را علاقمند کنید .( بد نیست ببینید و بدانید که خانم ها کمتر سراغ سیگار می روند ولی می توناید آنها را نیز بدام بیندازید. ) می توناید از مشکلات خانم ها کمک بگیرید. مثلا دعوای بین آنها و همسرانشان. از مجرد ماندن و بالا رفتن سن ازدواج خانمهای اون منطقه که می خواهید سیگارتون را داخلش بفروشید. از استفاده ابزاری از خانمها و رنج و سختی که انها تحمل می کنند. و یا حتی  سواستفاده از خانم ها!!!
بهر حال وسط دعوا که حلوا تقسیم نمی کنند. و شما به حال کسی نمی خواهید دلسوزی کنید. می خواهید کالای خودتون را به همه تحمیل کنید.

برخی مواقع (بندرت) شما با متن می توانید تاثیر گذاری کنید ولی در سرزمینی که مردمش احساساتی هستند و ادمای زیادی به کلاس و چشم هم چشمی و .... توجه می کنند با جمله تبلیغی خیلی نمی توانید فروش کنید . بهترس تمام ایده خودتون را داخل یک تصویر نمایش بدهید و مثل یه قلاب ماهیتون را صید کنید.
امیدوارم همتون یه بار سیگار بکشید ببینید چقدر آرامش بخش و سورپرایز است!!!
« آخرين ويرايش: مارس 20, 2010, 12:32:08 توسط R.T.Esfahani » خارج شده است
رسول اصفهانی
هم پیشانی

غایب غایب

« پاسخ #6 : مارس 20, 2010, 12:26:15 »

به من
       انتخاب من!
البته فکر می کنم کار مناسب تر تغییر در شکل و نوع جعبه ی سیگار باشد در تبلیغات باید توجه را بیشتر معطوف به جوان پسند بودن محصول کرد جعبه ها باید جذاب باشند و حتی استفاده از روش های طراحی جدید _ گرافیک حسی _ می تواند بسیار موثر باشد.( من خودم چند تا طرح زدم!! اما انگاری بلد نیستم فایل تصویر بذارم رو سایت، ایشالا بعد نشان می دهم.!) اگر جعبه ها استن داشته باشد و بتوان در محل توزیع با شکل منظم و شکیل تری ارائه شود خب مسلما به تر است متعجب...

برای قرار دادن عکس :
ابتدا یه عکس را روی یک سایت اپلود می کنید و سپس لینک آن را در اینجا و بین [img    /img]   این متن ها کپی می کنید. البته دکمه مربوطه را هم در بالای صفحه ای که تایپ می کنید می توانید پیدا کنید.
بعضی سایت های اپلود عکس
http://upload4pic.co.cc/
http://www.ecapic.ir/
http://up.iranblog.com/
« آخرين ويرايش: مارس 20, 2010, 12:34:24 توسط R.T.Esfahani » خارج شده است
فاطمه مجلسی
مبصر
هم پیشانی

غایب غایب

تعداد نوشته ها: 17

« پاسخ #7 : آوریل 08, 2010, 11:21:21 »

به من
       انتخاب من!

برای قرار دادن عکس :
ابتدا یه عکس را روی یک سایت اپلود می کنید و سپس لینک آن را در اینجا و بین [img    /img]   این متن ها کپی می کنید. البته دکمه مربوطه را هم در بالای صفحه ای که تایپ می کنید می توانید پیدا کنید.
بعضی سایت های اپلود عکس
http://upload4pic.co.cc/
http://www.ecapic.ir/
http://up.iranblog.com/

خيلي ممنون از لطف تان
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
ارسال به دوستانچاپ صفحه

انتقال سریع به :